Dabadum conclou amb un alt nombre de participació i conscienciació

Dilluns 12 Desembre 2011

La fira del lleure infantil i cultural de Madrid tanca les portes amb gran èxit. Per l'estand de Retorna han passat més de 400 nens, que han après sobre el reciclatge i el Sistema de Retorn d'una manera d'allò més divertida.

Ahir diumenge 11 de desembre, la fira de lleure infantil Dabadum va tancar les seves portes a Madrid amb un resultat espectacular de visitants i d'activitats. Retorna ha participat activament aquest any a Dabadum i les sensacions no han pogut ser millors. En els sis dia que ha durat l'esdeveniment, nenes i nens han gaudit amb el joc de la Retornoca i han pogut conscienciar-se mentre es divertien sobre la importància de treballar per a un futur molt més sostenible a través del Sistema de Retorn d'envasos.

Més de 400 nens van participar de les activitats plantejades per Retorna a la fira. I a més, com la furgoneta itinerant de Retorna també era present a la fira, també han pogut descobrir de primera mà tots els passos del Sistema de Retorn i els avantatges mediambientals de poder retornar un envàs o una ampolla de plàstic. De fet, en els dies que la furgoneta va estar en Dabadum, els més petits, amb l'ajuda dels seus pares, han arribat a recuperar 2551 envasos.

Entre totes les noies i nois que es van apropar a l'estand de Retorna a Dabadum, es va sortejar una bicicleta plegable i, en el sorteig realitzat ahir a la tarda, l'afortunat va ser: Víctor Múñoz Márquez.



Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: