El Retorna Tour arriba a Sevilla impulsat pel seu èxit a Bilbao

Dilluns 10 Octubre 2011

El Retorna Tour va tancar el seu pas per la capital biscaïna amb 40.000 envasos recuperats i 1.140 firmes d'adhesions a la petició d'implementar el Sistema de Retorn al nostre país.

Des de dimarts dia 11, el Retorna Tour s'instal.la a Sevilla. L'Alameda d'Hèrcules, davant de la comissaria, serà el lloc on es situarà la nostra furgoneta, amb la intenció de presentar el Sistema de Retorn d'envasos de begudes als sevillans, un model de reciclar més just, ecoeficient i econòmic que ens permeti gaudir d'unes ciutats lliures d'envasos.

La furgoneta del Retorna Tour estarà oberta totes les tardes, de 16 a 22 hores, fins el 21 d'octubre perquè els sevillans comparteixin una experiència que ja han viscut els ciutadans de Madrid, València, Mallorca, Barcelona o Saragossa. Allà per on passa el Retorna Tour, la gent s'està bolcant en conèixer i col.laborar amb el Sistema de Retorn, com demostra l'última experiència a Bilbao. El Retorna Tour va tancar el seu pas per la capital biscaïna el passat dissabte 8 d'octubre amb
30.086 envasos recuperats i 1.140 firmes d'adhesions a la petició per implementar el Sistema de Retorn al nostre país. Des del començament del Retorna Tour, ja s'han recuperat 208.408 envasos.

A més, l'èxit de la iniciativa no només s'exemplifica en l'àmbit quantitatiu, sinó també en el qualitatiu. A Bilbao, els responsables del Retorna Tour van estar impartint diversos tallers sobre el Sistema de Retorn en diversos escoles de la capital basca i, una desena dels escolars que van rebre les xerrades, van acabar portant als seus pares i germans a la furgoneta del Retorna Tour per que ells també es familiaritzessin amb el Sistema de Retorn i poguessin recuperar els envasos que tenien a casa.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: