Dimecres 17 Agost 2011
La furgoneta recuperadora d'envasos estarà al servei de la ciutadania de Palma des del dia 17 al 21 d'agost al Passeig Ciutat Jardí (alçada c/ Illa de Malta), en horari de 9.30 a 15.00 hores.

Divendres 29 Juliol 2011
Els resultats de la recollida a Madrid durant 11 dies ha superat les millors previsions: 25.200 unitats recuperades de papereres i carrers. De l'1 al 10 d'agost el Retorna Tour romandrà a El Saler.

Dimecres 20 Juliol 2011
Segons l' estudi, els envasos reutilitzables tenen el millor rendiment ecològic i econòmic per a distribució en distàncies curtes i mitjanes. A més, els sistemes de dipòsit per a envasos d'un sol ús es mostren més eficients que els sistemes de contenidor groc.

Dilluns 11 Juliol 2011
“Retorna Tour”, la furgoneta de Retorna amb la màquina demostrativa de recuperació d'envasos, comença el seu circuit a Madrid el disabte 16 de juliol, i seguirà per diverses ciutats de l'Estat per demostrar que el reciclatge dels envasos amb el sistema de dipòsit i devolució té més beneficis econòmics i ambientals.

Dilluns 20 Juny 2011
ASGECO Confederación denuncia la situació actual del reciclatge a l'Estat espanyol i reclama la incorporació d'un Sistema de dipòsit per a envasos en la nova Llei de Residus, en tràmit parlamentari.

Feed RSS de notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: