El RetornaTour de Barcelona, un èxit rotund

Dimarts 20 Setembre 2011

El Retorna Tour arriba a l'equador de la seva visita a Barcelona amb més de 25.000 envasos recuperats. Cues de ciutadans a la Rambla del Raval per conèixer i utilitzar el SDDR. El Tour romandrà a la ciutat comtal fins diumenge.

A l'equador del Retorna Tour a Barcelona, l'acollida de la iniciativa està sent tot un èxit. En cinc dies ja s'han aconseguit recuperar més de 25.000 envasos. La gent s'està bolcant en conèixer i col.laborar amb un sistema més just, eficient i econòmic. Durant hores, la Rambla del Raval acull cues de persones que esperen el seu torn per reciclar a la furgoneta del Retorna Tour. A més, centenars de ciutadans s'han adherit amb la seva signatura a la petició per a la implementació del SDDR.

El Retorna Tour romandrà a Barcelona fins diumenge i les previsions són d'allò més optimistes. Coincidint amb les festes municipals de la Mercè, es preveu superar els 50.000 envasos recuperats i col.laborar activament en uns dies especialment complicats per la quantitat de residus que s'acumulen a les vies públiques.

La presència del Retorna Tour a la capital catalana ha coincidit amb l'anunci de Josep Maria Tost, director de l'Agència Catalana de Residus (ACR), de reunir tots els sectors implicats en la indústria dels envasos a la mateixa taula de negociació per arribar a un consens i promoure la implantació del SDDR. Tost ha destacat en la inauguració del Retorna Tour a Barcelona que el SDDR és un sistema positiu que no va en contra de ningú.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: