"Tan net és qui neta com qui no embruta"

Divendres 23 Març 2012

Nova campanya de publicitat de l'Ajuntament de Barcelona en la qual es fa una crida a la consciència de la ciutadania posant l'accent en l'abandonament massiu de llaunes i ampolles de plàstic a la ciutat comtal.


L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una campanya de comunicació sota el lema: "Tan net és qui neta com qui no embruta", per conscienciar el ciutadà sobre la importància de que tots col·laborin en la neteja per mantenir neta la ciutat.

Dins del marc d'aquesta campanya, el consistori barceloní ha decidit posar l'accent en un dels més greus problemes de la ciutat comtal: l'abandonament massiu a la via pública de llaunes i ampolles de plàstic, sobretot en època estival amb l'afluència massiva de ciutadans i turistes a les zones més destacades de la capital catalana. En dades de la Diputació de Barcelona, el 80% del volum de les escombraries que es recull a les platges i el 35% del seu pes, són envasos de begudes.

'A Barcelona es llancen milers de llaunes a terra' o 'A Barcelona es llancen milers d'ampolles de plàstic a terra', aquests són els lemes de la publicitat llançada per l'Ajuntament de Barcelona, un problema que no tenen capitals europees com Berlín, Estocolm o Praga, on sí que existeix un Sistema de Retorn.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: