Una tona d'envasos i centenars de signatures en suport del SDDR en el Retorna Tour de Barcelona

Dijous 22 Setembre 2011

Les signatures donant suport al sistema de deposit augmenten a mesura que Barcelona s'acosta al rècord d'envasos recuperats dins del Retorna Tour. L'objectiu de superar els 50.000 envasos recuperats, cada vegada més a prop.

Gairebé mig miler de persones han donat ja el seu suport a Barcelona a la implantació del SDDR. La presència del Retorna Tour a la ciutat comtal està sensibilitzant cada cop més ciutadans, ratificant així la iniciativa autonòmica i municipal per avançar cap a un sistema ecoeficient de gestió de residus aprovada recentment. A més, la xifra de residus recuperats està anant de la mà d'un suport popular molt significatiu. Quan encara falten més de tres dies perquè la furgoneta del Retorna Tour finalitzi el seu periple barceloní, ja s'han aconseguit recuperar més d'una tona d'envasos.

El Retorna Tour simbolitza una aposta per un futur més sostenible i aquest fet s'ha posat de manifest avui amb la visita d'una vintena d'alumnes del Col.legi Cervantes de Barcelona. Ells només eren els representants de totes les seves classes i entre tots han recollit des de l'inici del curs més 1.500 envasos. Durant la visita, han pogut retornar 250 i la resta s'han compromès a portar-los al Retorna Tour abans de diumenge. Els nois i noies del Cervantes han pogut conèixer de primera mà el sistema de dipòsit, que per a ells pot convertir-se en un hàbit més, com ho és ja per a 100 milions d'habitants a Europa.

El Retorna Tour amb la seva furgoneta romandrà a Barcelona fins diumenge que ve, als Jardins d'Antoni Puigvert, cantonada dels carrers Còrsega i Sicília. L'objectiu és superar els 50.000 envasos recuperats. Mentrestant, Bilbao ja escalfa motors per rebre el Retorna Tour del 28 de setembre al 8 de octubre.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: