Desembasura al pantà de San Juan de Madrid

Dimarts 23 Octubre 2012

Amigos de la Tierra Madrid, l'Associació ADECAGUA, Fundació Prevenció de Residus i la plataforma Retorna participen en una acció de sensibilització sobre el greu problema de l'abandonament de residus a Espanya.

El proper dissabte 27 d'octubre, amb la col·laboració del grup local de Amigos de la Terra Madrid i l'Associació ADECAGUA, els voluntaris de la campanya "Desembasura: Converteix els residus en recursos" realitzaran una acció organitzada de sensibilització i restauració de l'entorn geolocalizando i recuperant i separant per al seu reciclatge part dels residus abandonats pels visitants al pantà de San Juan.

El pantà de San Juan (Madrid), zona concorreguda per excursionistes i turistes per les seves més de 14 km de platges, s'utilitza també per a proveïment d'aigua a la zona sud-oest de la regió madrilenya, així com per a la generació d'energia elèctrica.

L'Associació Adecagua enriquirà l'acció de recollida de residus analitzant els nivells de contaminació i puresa de les aigües del pantà, relacionant la cura de l'entorn i la gestió adequada dels residus amb la contaminació de les aigües.

L'acció, a la qual poden sumar totes les persones que vulguin participar, comença a les 10.00. La roda de premsa amb els convocants a l'acció tindrà lloc a l'entrada al càmping "Ardilla Roja" (Pelayos de la Presa) a les 12.30.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: