Retorna també recull: Taps per l'Aitana

Dimecres 23 Novembre 2011

Retorna participarà des del 30 de novembre i a través de la Fundació Seur en la recollida de taps per sufragar els tractaments mèdics que necessita l'Aitana, una nena de Tarazona de 10 anys.



Retorna participarà des del 30 de novembre i a través de la Fundació Seur en la recollida de taps per sufragar els tractaments mèdics que necessita l'Aitana, una nena de Tarazona de 10 anys que va néixer amb una cardiopatia congènita. El futur de l'Aitana depèn de dues operacions amb el Doctor Pedor del Nido a Boston i la Fundació Seur recull tot tipus de taps de plàstic de qualsevol envàs per finançar aquestes intervencions. En aquest sentit, Retorna vol sumar tot el possible per solucionar la malaltia d'Aitana i ho farà a través de les diverses accions presencials que té previstes d'aquí a final d'any.

A partir de dimecres dia 30 començarà la primera prova pilot de recollida manual d'envasos a Espanya per observar la funcionalitat i els beneficis del Sistema de Retorn en el petit comerç i en les zones més rurals del nostre país. La recollida manual tindrà lloc durant un mes a Almonacid del Marquesado (Conca) i Retorna separarà i lliurarà tots els taps que es recuperin a la Fundació Seur per ajudar en la causa d'Aitana.

Paral · lelament, Retorna serà present a Ifema per a la fira Dabadum, l'espai on nens i pares podran gaudir d'una gran oferta cultural i educativa del 6 a l'11 de desembre a Madrid. Allà s'instal·larà la furgoneta de Retorna perquè els nens puguin familiaritzar-se amb el Sistema de Retorn i s'organitzaran diverses activitats lúdiques perquè aprendre sobre ecologia i sostenibilitat pugui resultar divertit. Durant la fira Dabadum, Retorna recuperarà envasos a la seva furgoneta i tots els taps que s'obtinguin també aniran a parar a la causa de l'Aitana.

Compartim el cartell amb tota la informació sobre el problema i la iniciativa que s'està portant per ajudar a l'Aitana i us demanem que feu difusió del seu cas perquè puguem aconseguir el màxim de suports possibles.

 


Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: