Els municipions anglesos s'estalvien 35 milions de lliures a l'any amb el Sistema de Dipòsit

Dimecres 11 Octubre 2017

Un nou estudi al Regne Unit ha revelat que ls ajuntaments es beneficiaran amb grans estalvis amb la introducció d'un Sistema de Dipòsit per a envasos de beguda.Un nou informe publicat al Regne Unit revela que els ajuntaments de tot Anglaterra podrien estalviar fins a 35 milions de lliures cada any si s'introduís un Sistema de Dipòsit per a envasos de begudes. L'anàlisi de dades de vuit municipis, inclosos aquells amb altes i baixes taxes de reciclatge, ha trobat que en lloc de perdre ingressos, els ajuntaments podrien potencialment estalviar una mitjana d'entre 60.000 i 500.000 lliures a l'any.


Descarrega l'informe


Escòcia ja ha anunciat la seva intenció de fer que els envasos es tornin de nou a la botiga i Anglaterra vol seguir el seu camí, així que un consorci d'entitats compost per Keep Britain Tidy, the Marine Conservation Society, Surfers Against Sewage, Campaign to Protect Rural England i Reloop, juntament amb Melissa i Stephen Murdoch, van encarregar a Eunomia Research and Consulting que examinés aquest assumpte.
 

Com funciona el Sistema de Dipòsit?

  

L'informe conclou que les autoritats locals perdrien algun ingrés, ja que hi hauria un nombre menor de llaunes i ampolles en el sistema de contenidors actual. No obstant això, els estalvis produïts per tenir menys envasos per recol·lectar i classificar, així com el descens en l'abandonament d'escombraries i els costos que això comporta crearan estalvis que compensen amb molt la pèrdua d'ingressos.

Cada dia es venen 35 milions d'ampolles de plàstic i 20 milions de llaunes d'alumini a tot el Regne Unit i moltes acaben com escombraries, en les seves oceans i en abocadors.

Dades d'altres països, incloent Estats Units, Noruega i Alemanya, mostren que la introducció d'un simple dipòsit en ls ampolles i llaunes pot elevar les taxes de recuperació per sobre del 90% i reduir les escombraries.


Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: