Després de Coca-Cola, el petit comerç d'Escòcia també dóna suport a tornar a vendre les begudes amb dipòsit

Dimarts 21 Març 2017

Tots els actors a Escòcia s'estan aliant per donar un pas endavant i acabar amb les llaunes i les ampolles abandonades fent que tornin a retornar-se a botigues i supermercats.El petit comerç a Escòcia també es suma a acabar amb l'abandonament massiu de llaunes i ampolles. Fa unes setmanes va ser Coca-Cola a Gran Bretanya qui va mostrar el seu suport al Sistema de Dipòsit, i ara és l'associació de comerços independents qui ha declarat la seva disposició a col·laborar perquè els envasos de begudes es puguin tornar en breu en els seus establiments.
 
Gail Winfield, la presidenta de la Federació de Comerços Independents a Escòcia (NFRN, en les seves sigles en anglès), ha afirmat que el comerç escocès el formen persones responsables que volen jugar "un paper fonamental en la protecció del medi ambient i que reconeixen el dany que les ampolles de plàstic i llaunes poden fer al seu entorn".

Cada vegada resulta més evident que cal posar fi als milions de llaunes i ampolles que cada dia acaben contaminant tots els racons del nostre planeta i que, majoritàriament, acaben al mar. I a Escòcia, fins a les parts més reticents a fer-ho, com són les grans marques de begudes i el comerç, han donat un pas endavant per posar solució al problema apostant per un Sistema de Dipòsit.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: