El Comissari Vella, impressionant amb el retorn d'ampolles al metro de Pequín

Dijous 15 Octubre 2015

En la seva visita a la Xina, el Comissari Europeu de Medi Ambient posa com a exemple perfecte d'Economia Circular el retorn d'envasos de begudes a canvi d'un incentiu.

El Comissari Europeu de Medi Ambient, Karmenu Vella, es troba aquesta setmana en viatge oficial a la Xina amb la intenció de desarrolar els llaços de cooperació en matèria mediambiental i de desenvolupament sostenible amb el país asiàtic.

En aquest context, Vella va tenir l'oportunitat de conèixer a fons el sistema d'incentiu pel qual els ciutadans de Pequín poden obtenir rebaixes en els seus bitllets de metro si retornen envasos de begudes de plàstic.

El comissari va quedar encantat amb el sistema i la força que té el posar un incentiu als envasos de begudes per a recuperar-los massivament i poder obtenir matèria primera de gran qualitat per produir nous envasos. "Reciclar una ampolla de plàstic per comprar el teu bitllet de metro! La manera en què la Xina posa en pràctica l'Economia Circular. 'Acceptem el desafiament!", va declarar Vella en el seu compte de twitter.Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: