L'èxit de Barcelona impulsa el Retorna Tour fins a Saragossa

Dilluns 26 Setembre 2011

Després de gairebé 50.000 envasos recuperats i més de mig centenar de signatures recollides en suport del sistema de dipòsit a Barcelona, ​​el Retorna Tour es desplaça cap a Saragossa i Bilbao. Dilluns a la tarda, la furgoneta es situarà a la Plaça del Pilar.

Ahir diumenge es va donar per finalitzat el pas del Retorna Tour per Barcelona amb un sabor de boca d'allò més dolç. Milers de persones s'han acostat a la nostra furgoneta per conèixer el sistema de dipòsit i comprendre que un model de gestió de residus més just, net i eficient és possible. Malgrat la climatologia adversa i un canvi d'emplaçament provocat per causes alienes a la nostra voluntat, el total d'envasos recuperats a Barcelona va arribar fins als 44.568. A més, més de mig miler de ciutadans van deixar la seva signatura per donar suport explícit a la implantació del SDDR.

La furgoneta del Retorna Tour s'acomiada de Barcelona però no s'atura
. Avui i demà estarà a Saragossa. Tota la gent que s'acosti a la Plaça del Pilar aquest dilluns a la tarda podrà familiaritzar-se amb el sistema de dipòsit i sumar el seu granet de sorra a favor de la causa de Retorna. En aquest sentit, dimarts conduirem la nostra furgoneta fins a la fira Exporecicla, un esdeveniment en el qual es reuneixen tots els agents del sector i en on Víctor Mitjans, responsable tècnic de Retorna, podrà defensar el SDDR en el debat tècnic que hi tindrà lloc.

A més, el pas de per la capital aragonesa del Retorna Tour ja ve marcat per un primer triomf. Aquest matí, a l'ajuntament de Saragossa, l'equip de govern municipal amb PSOE, Chunta Aragonesista i Esquerra Unida al capdavant han aprovat una moció per estudiar la implantació del sistema de dipòsit a la ciutat aragonesa.

Retorna i el seu Retorna Tour segueixen el seu camí i després de Saragossa vindrà Bilbao, que acollirà la nostra furgoneta del 28 de setembre al 8 d'octubre, amb una clara participació d'escoles i insituts interessats en donar suport i participar en una recuperació d'envasos massiva.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: